Siste middag

På søndag flytter jeg hjemmefra for første gang. Jeg skal flytte fra Stavanger til Kristiansand. I Kristiansand skal jeg begynne å studere kommunikasjon og medier på Universitetet i Agder. Jeg skal bo i en kjempe koselig leilighet sammen med tre andre jenter, midt i Kristiansand sentrum. Selv om jeg gleder meg veldig mye, er det samtidig litt skummelt å ikke vite noe om hva jeg har i vente!

Idag hadde jeg siste middag sammen med hele familien. Jeg ønsket meg biff og fløtegratinerte poteter, fordi jeg tenker at det nok blir en stund til jeg kan spise en så "luksuriøs" middag igjen, nå som jeg er student. Jeg fikk innflytningsgave av min kjære søster Malin, og tilbrakt tid med min herlige nevø Isak. Det at jeg ikke kommer til å se Isak like ofte som før blir noe av det vanskeligste med å flytte fra Stavanger. Heldigvis er ikke Kristiansand alt for langt unna, så det blir ikke vanskelig å reise hjem en tur hvis jeg føler for det.

 
<-- Veldig klar for studielivet :-)


I morgen braker det løs med utdrikningslag for Malin! Det blir nok en super kjekk siste dag før jeg flytter, jeg gleder meg veldig!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Karen Elle

Karen Elle

19, Stavanger

Kategorier

Arkiv

hits